Szolgáltatások

BÁNYÁSZAT

 Új-Budahegyi bányánkban dolomit jövesztésével foglalkozunk, ahol kiváló minőségű zúzottkövet, mechanikai stabilizációkat gyártunk és értékesítünk. Az oldalunkon feltüntetett standard frakciókon kívül nagyobb mennyiség esetén egyedi igényeket is kielégítünk.

SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

 Vállaljuk a bányászott termékeink helyszínre történő kiszállítását. Több nyerges vontató és teherautó áll rendelkezésre, hogy Önnek a szállítással se kelljen bajlódnia. Az árakkal kapcsolatban kérem írjon, vagy hívjon minket és rövid időn belül küldjük ajánlatunkat. Természetesen nem csak saját termékeink szállítását végezzük bérfuvarozási igények esetén is keressen minket bizalommal!

GÉPI FÖLDMUNKA

A bányászat során számos nehézgép használata szükséges, mind a jövesztés, mind pedig a rakodási tevékenység elvégzéséhez. Ezeket a gépeket igény esetén kezelővel együtt bérbe adjuk földelési, vagy tereprendezés feladatokra egyaránt. Rendelkezésre áll dózer, kotró, valamint több homlokrakodó 2,5 m^3 – 4 m^3 kanálmérettel. További információért kérem, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.